Het corona virus en de speeltuin

13 maart 2020

Lieve buren en bezoekers van de speeltuin, In verband met het coronavirus hebben we in overleg de volgende maatregelen opgesteld voor de komende twee weken.

Openingstijden
De koffiesalon is gesloten de komende twee weken. De spelinloop op dinsdag, de handwerkclub op woensdag en krassen en sporen maken op vrijdag zullen in maart niet doorgaan.

Sportlessen
De Pilates, Yoga, en Essentrics zullen alleen plaatsvinden in overleg met de deelnemers. Dit zal per keer bepaald worden door de docent. 

Verhuur
De gereserveerde verhuur en kinderfeestjes gaan ook niet door. De inkomsten voor de stichting komen hiermee nagenoeg tot stilstand. Dat is zorgelijk natuurlijk. We hopen jullie dan ook na maart allemaal weer te zien aan de bar!

De speeltuin
De speeltuin is open! Elke dag tussen 10:00 en 17:00 zal het hek open gaan. Er is echter geen beheer, speelgoed, pleisters of toilet. We vragen iedereen om de omgangsregels van het RIVM te hanteren, hou als volwassen afstand van elkaar en ga niet de speeltuin in als het er al te druk is. Kinderen kunnen prima met anderen spelen als ze geen klachten hebben die passen bij COVID-19, zoals koorts, verkoudheidsklachten of hoest”. We vragen je om thuis te blijven als u of uw kind klachten heeft die bij het virus kunnen horen. Dat betekend dus ook bij milde verkoudheidsklachten. Ook al is de speeltuin groot en in de open lucht.
Wees een goede buur blijf niet langer als een uur. Is een slogan bedacht door een van onze buren. Wij vinden hem heel toepasselijk! 😉