header img

Inclusieve Speeltuin

In de speeltuin de Gibraltar kan élk kind samenspelen.

Wij willen dat ieder kind zich welkom voelt, met of zonder beperking. We zijn dan ook een inclusieve speeltuin! De speeltuin ligt verborgen in Bos en Lommer Amsterdam, omsloten door de buurt in een groene, veilige omgeving.

Speelgoedschuur

In de speelgoedschuur staat speelgoed van Westbeweegt, maar veel jutten we ook op straat of krijgen we van buurtgenoten kado. Trapper eraf of bv het zadel kapot, opa Nico repareert wat te repareren valt. Samen dragen we zorg voor de schuur en het speelgoed, we zorgen dat het netjes en heel blijft. Heb je ermee gespeeld? Dan ruim je het ook weer op. 

Openingstijden van de inclusieve speeltuin:

Openingstijden Inclusieve Speeltuin:
Maandag tot en met zaterdag:
10:00 – 17:00

Openingstijden buur-thuis en koffiesalon:
Dinsdag tot en met zaterdag:
10:00 – 17:00
Op dinsdag zijn er activiteiten in het buurthuis maar is de koffiesalon dicht.

De rolstoel-schommel en het aangepaste toilet met hoog / laag tafel kunnen gebruikt worden tijdens de openingstijden van het buur-thuis.

Tijdens schoolvakanties zijn er vaak aangepaste openingstijden die we op onze agenda pagina zullen melden.

Foto’s van de inclusieve speeltuin:

Toekomstplannen:

We willen de speeltuin nog mooier maken met een moestuin project. Tuinieren en planten onderhouden samen met de buurt. Een leerzame en recreatieve plek voor iedereen. Tomaten uit eigen speeltuin wie wil dat nu niet! We zijn er al mee begonnen, maar we willen nog meer. Wil je helpen? Neem contact met ons op!

Check ook onze Facebook pagina of Instagram account Hier posten we leuke weetjes en actuele informatie. Over de speeltuin en het buur-thuis De Gibraltar. Je kan ook lid worden van onze nieuwsbrief.