header img

Inclusieve Speeltuin

In de openbare speeltuin de Gibraltar kan élk kind samenspelen.

Wij willen dat ieder kind zich welkom voelt, met of zonder beperking. We zijn dan ook een inclusieve speeltuin! De speeltuin ligt verborgen in Bos en Lommer Amsterdam, omsloten door de buurt in een groene, veilige omgeving.
In de speelgoedschuur staat speelgoed van Westbeweegt, maar veel jutten we ook op straat of krijgen we van buurtgenoten kado. Samen dragen we zorg voor de schuur en het speelgoed, we zorgen dat het netjes en heel blijft. Heb je ermee gespeeld? Dan ruim je het ook weer op. 

Openingstijden van de speeltuin:
Maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00

Openingstijden buur-thuis:
Dinsdag: 10:00 – 15:00
Woensdag: 10:00 – 13:00
Donderdag tot en met
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Openingstijden koffiesalon:
Woensdag tot en met
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Tijdens schoolvakanties zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Actuele openingstijden
We zijn open! En dat is natuurlijk heel fijn. Van maandag tot en met zaterdag is het hek van de speeltuin van 10:00 tot 17:00 open. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kun je aan het raam een warm koffie, tosti en ander lekkers bestellen. Het aangepaste toilet en de rolstoelschommel kunnen op de dagen dat het buur-thuis open is gebruikt worden.

Mocht je ons rechtstreeks willen spreken met vragen of wil je een bijeenkomst of feestje geven in De Gibraltar? Neem contact op via verhuur@degibraltar.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Toekomstplannen:

We willen de speeltuin nog mooier maken met een moestuin project. Tuinieren en planten onderhouden samen met de buurt. Een leerzame en recreatieve plek voor iedereen. Tomaten uit eigen speeltuin wie wil dat nu niet! We zijn er al mee begonnen, maar we willen nog meer. Kan en wil je helpen? Neem contact met ons op!

Check ook onze Facebookpagina of Instagramaccount Hier posten we leuke weetjes en actuele informatie. Over de speeltuin en het buur-thuis De Gibraltar. Je kan ook lid worden van onze nieuwsbrief.