header img

Contact

Stichting De Gibraltar
Haarlemmerweg 645-A
1055PS Amsterdam

We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag op: 020 7371077. Nemen we niet op? dan zijn we te druk in de speeltuin of in de koffiesalon…
We zijn ook per mail bereikbaar: info@degibraltar.nl

Heb je een vraag over het huren van onze zaal? Kijk op onze pagina zaalverhuur of stuur een mail naar verhuur@degibraltar.nl

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Openingstijden speeltuin
maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Openingstijden koffiesalon
woensdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00
In de kerstvakantie is De Gibraltar gesloten van 22 december tot en met 9 januari. In deze periode wordt onze vloer vervangen. We hopen op woensdag 10 januari helemaal fris en met een prachtige vloer weer open te gaan!

Alle activiteiten in De Gibraltar zijn toegankelijk voor álle kinderen van alle leeftijden, met of zonder een beperking. Het gebouw en de speeltuin zijn toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Er is een hoog laag aankleedtafel aanwezig.

Mochten we door slecht weer of andere oorzaken de openingstijden aanpassen zijn die terug te vinden op de Facebook pagina. In onze agenda van deze website en op facebook of instagram vindt u de activiteiten. We werken samen met de buurtkranten en informatiezuilen in de buurt.

De speeltuin en het buur-thuis zijn volledig rookvrij. Zonder uitzonderingen.

Samen op weg naar een rookvrije generatie