Luifel herstellen

UPDATE 30 april 2022

Er is € 500 opgehaald in een hele korte tijd! Caroline Wagemaker vrijwilliger in De Gibraltar en super handige klusser ging op zoek naar het nodige hout en heeft de luifel kunnen repareren. Er was zelfs nog budget over om nieuwe stoelen (tweedehands weliswaar) aan te schaffen.

Dank jullie wel!

De mooie luifel die dankzij Fonds voor West in 2020 in de speeltuin kwam, is helaas door storm Eunice beschadigd geraakt. Er zijn een aantal palen stuk en het zeil is eraf. We zijn met verschillende partijen in overleg hoe we de luifel weer kunnen herstellen.

Verhuur van biertafels onder de luifel kunnen natuurlijk op deze plek doorgaan, alleen is het niet beschut tegen de regen. Bij mooi weer is dit natuurlijk geen probleem. Bij regen en wind hebben we alternatieven, zoals de grote zaal en de tuinkamer. Kijk even op onze verhuur pagina voor de mogelijkheden.

Kinderactiviteiten gaan bij mooi weer wel door onder de luifel, en anders binnen in de grote zaal of in de koffiesalon. We zijn blij dat onze deuren weer helemaal open zijn voor bezoekers, iedereen is weer welkom binnen!

Om de luifel te herstellen, zijn we een donatie actie gestart. We hebben al een mooi bedrag opgehaald, waar we heel dankbaar voor zijn! Dit helpt enorm en dit laat ook zien dat we het samen doen, dat veel mensen genieten van de luifel en deze graag wil herstellen.

Wil je ook helpen? Je kan doneren via deze donatie pagina of aan de bar.

Namens het Gibraltar-team, ontzettend bedankt!