header img

Verhuur

Er zijn bij De Gibraltar verschillende mogelijkheden om ruimtes te huren. Je kan bij ons een familiefeestje vieren, kinderfeestje vieren, vergadering organiseren, coachingsgesprek, zelf georganiseerde workshops geven, lezingen houden, huwelijksfeest, herdenkingsdienst etc.

In de zomervakantie stoppen alle reguliere activiteiten in De Gibraltar. Ook de verhuur en kinderfeestjes. De koffiesalon is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor afhaal. Kijk op de agenda voor ons speciale Midzomer Mokum programma

Grote zaal:
De grote zaal van buur-thuis De Gibraltar is beschikbaar voor verhuur. De prijzen zijn wisselend, hieronder vind je een overzicht van de kosten. De grote zaal is circa 65 m2, de zaal kan leeg of met tafels en stoelen opgeleverd worden.

Kosten huur grote zaal maandag t/m vrijdag
tussen 09:00 en 17:00€ 25 per uur
na 17:00 en tot 22:00€ 45 per uur
Kosten huur grote zaal op zaterdag
dagdeel ochtend, 10:00 – 13:00€ 135
dagdeel middag, 13:30 – 16:30€ 135
avondverhuur 17:00 – 24:00€ 65 per uur
* De Gibraltar is op zondag nog gesloten. Wil je toch op zondag huren neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. De minimale afname van de grote zaal buiten onze standaard openingstijden is 3 uur

Tuin-kamer:
De tuinkamer ligt achter de grote zaal en kijkt uit op de rolstoelschommel. Er is een deur naar de speeltuin. Naast de tuinkamer is een klein terras dat besloten voelt door het rolstoelschommel hek. Dit is een perfecte locatie voor een kleine bijeenkomst of een vergadering.

Kosten tuinkamer maandag t/m vrijdag
tussen 09:00 en 17:00€ 15 per uur
Kosten tuinkamer op zaterdag
tussen 10:00 en 17:00€ 25 per uur

Het is toegestaan om uw eigen taart mee te nemen.
Drankjes en aanvullende versnaperingen kunnen besteld worden aan de bar.
 

VOORWAARDEN:
Het gebruik van wegwerpplastic niet toegestaan. Er is een goed gevulde servieskast waar je gebruik van kunt maken. De verhuur is exclusief gebruik van de keuken. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden in onze verhuurvoorwaarden.

Biertafels:
Er zijn ook biertafels te huur. Biertafels kunnen onder de overkapping staan als de consumpties afgenomen worden bij De Gibraltar. Wil je zelf de catering verzorgen mag dat in dit geval ook. De biertafel staat dan onder de bomen in de speeltuin.

Kosten Biertafel per dagdeel
tussen 10 en 13:00 of 13:30 en 16:30€ 25

Kijk ook eens bij onze kinderfeestjes

Aanmeldformulier voor verhuur.
Vul onderstaand formulier in om aanvraag te doen voor verhuur.

    Wat wil je huren?
    De grote zaal van 64m2De tuinkamer van 10m2Een biertafel