Verhuur

In het buur-thuis De Gibraltar zijn er twee ruimtes beschikbaar voor verhuur voor (kinder)feesten en partijen, workshops met een commerciële inslag en alle verhuur aan bedrijven. Bent u een sociale organisatie of buurtbewoner met een initiatief? Neemt u dan contact met ons op voor een aangepaste offerte.

AANGEPASTE VOORWAARDEN:
Verhuur voor bijeenkomsten, kinderfeestjes, vergaderingen zijn mogelijk als de richtlijnen van het RIVM gevolgd kunnen worden. De grote zaal biedt plek aan maximaal 12 personen op 1,5 meter afstand van elkaar.

De koffiesalon is open voor afhaal. Via het raam kunt u uw afhaalbestelling plaatsen. Er is een aparte looproute buitenom. De grote zaal en de tuin-kamer hebben een aparte ingang buitenom.

Graag bij interesse in verhuur een mail naar verhuur@degibraltar.nl met:
– de gewenste datum;

– wat je wilt huren (grote zaal, tuin-kamer of biertafel buiten)
– om wat voor evenement het gaat;
– hoeveel mensen u verwacht.
– het is toegestaan om uw eigen taart mee te nemen.
– Wij gaan er vanuit dat u de Verhuur regels en voorwaarden heeft gelezen.

Grote zaal:
De grote zaal van buur-thuis de Gibraltar is beschikbaar voor verhuur. De prijzen zijn wisselend, hieronder vind je een overzicht van de kosten. Het is mogelijk zelf etenswaar en apparatuur mee te nemen, je kan er ook voor kiezen dit bij De Gibraltar af te nemen. Vraag per mail naar de mogelijkheden. De grote zaal is circa 65 m2, de zaal kan leeg of met tafels en stoelen opgeleverd worden.

Verhuur grote zaal tijdens weekdagen

tussen 09:00 en 17:00€ 25 per uur
na 17:00 en tot 22:00€ 45 per uur

Verhuur grote zaal op zaterdag

dagdeel ochtend   10:00 – 13:00€ 135
dagdeel middag     13:30 – 16:30€ 135
avondverhuur€ 65 per uur
Eventuele andere tijden in overleg. Op Zondag zijn we gesloten.

Tuin-kamer:
Sinds november 2020 is de tuin-kamer beschikbaar voor verhuur. In de tuinkamer zit een deur naar een gezellige tuin waar een biertafel en bankjes staan. De tuin ligt achter de rolstoelschommel, waardoor het een afgeschermd plekje is. Dit is een perfecte locatie voor een klein feestje, bijeenkomst of vergadering.

De kosten bedragen doordeweeks € 15 per uur, op zaterdag € 25 per uur.

Biertafels:
Er zijn biertafels te huur a € 25 per dagdeel (ochtend of middag). Deze mogen in de speeltuin onder bomen, onder de luifel of naast de rolstoelschommel geplaatst.

In de koffiesalon kan je heerlijke hapjes en drankjes afnemen voor je feest of bijeenkomst. Bekijk hier ons menu.

Huisregels bij verhuur:
Het gebruik van wegwerp plastic is niet toegestaan, dit betekent geen plastic tafelkleden, plastic bordjes en bekertjes, plastic vlaggetjes en ballonnen. Bij een verjaardagsfeestje versieren we de ruimte met stoffen vlaggetjes en het is mogelijk tafelkleden, bordjes, bekers en bestek te gebruiken. De Gibraltar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en verwacht van haar bezoekers dezelfde instelling.
– De verhuur is exclusief gebruik van de keuken.
– Overdag is de salon open voor verkoop van koffie en thee.

– De ruimtes worden veeg schoon weer opgeleverd.