Fonds voor West: Luifel

11 februari 2021

Je hebt het vast al gezien, de luifel is af! Afgelopen maand is er druk gebouwd aan de luifel. Nu is er in de speeltuin een plekje waar je kan schuilen voor de regen. Je kan er op 1,5 meter afstand van elkaar veilig staan. Als we straks in de openbare ruimte weer samen mogen komen, is dit ook een plek voor de buurt om activiteiten te organiseren en feestjes te geven.

De prachtige luifel is mogelijk gemaakt door een subsidie van Fonds voor West. Fonds voor West ondersteunt kleinschalige buurtinitatieven die als doel hebben om het stadsdeel mooier, groener, veiliger, kleurrijker of schoner te maken. Projecten en initiatieven waar buurtbewoners actief bij betrokken zijn, die mensen met elkaar verbinden en die saamhorigheid in de buurt vergroten. We zijn Fonds voor West zeer dankbaar! Heb jij ook een mooi idee voor de Gibraltar en Fonds voor West? Spreek ons aan of stuur een mail naar info@degibraltar.nl.

Buitenruimtes.nl heeft de luifel voor ons gemaakt van duurzaam Douglas hout. De constructie is demonteerbaar gebouwd. Bovenop ligt een zeildoek dat met harde wind of juist met mooi weer er ook weer af kan. Wij en de buurt zijn er super blij mee! Tijdens de eerste sneeuw is er ook al meteen gretig gebuikt van gemaakt.