Avond4maal

Tijdens de avond4daagse Westerpark zien we veel ouders rennend aan de startlijn verschijnen met een snelle hap of helemaal geen avondmaaltijd. Op dit sportieve gezinsevenement waar onze kinderen zich enorm op verheugen is voor vele ouders de maaltijd alles behalve gezellig laat staan gezond! Vier aaneengesloten dagen: werken, kinderen ophalen van school of de opvang en de avondmaaltijd bereiden en serveren is een enorme stressfactor voor veel ouders. Pizza’s, friet en fast-foodproducten staan dikwijls op het gezinsmenu tijdens de avondvierdaagse.

Wij bedachten de oplossing:
Een gezonde, vegetarisch maaltijd. Vers bereid op locatie door 3 enthousiaste moeders en gepassioneerde Food-Freaks uit Amsterdam.

We nodigen de bezoekers van de Avond4daagse Westerpark uit om zich aan te melden voor een maaltijd bij de startlijn. Geen haast en stress maar gezelligheid en in een ontspannen sfeer. Lekker, gezond en vers bereid vegetarisch eten. We serveren de maaltijden tussen 17:00 en 18:00 onder de monumentale kastanjeboom van het Westerpark.

De maaltijden voor Avond4maal worden natuurlijk gekookt in De Gibraltar

Wat is de doelstelling van ons project:

  1. Een bijdrage leveren aan de gezellige Avondvierdaagse Westerpark.
  2. De cohesie in de buurt vergroten. Mensen ontmoeten elkaar en kunnen gezellig samen een maaltijd nuttigen in een ongedwongen sfeer. We voldoen aan een behoefte door het aanbieden van een gezonde maaltijd zodat er thuis niet gekookt  hoeft te worden. (onthaasten) 
  3. Het publiek kennis laten maken met de vegetarische (biologische ) keuken. Gezond en lekker eten is geen hogere wiskunde.
  4. Een duurzame sociale samenleving. Een gezellige en zinvolle dag voor aantal vrijwilligers en een project om trost op te zijn.

Avond4maal is voor bedrijven en adverteerders een geweldig project om in te participeren omdat de deelnemers van de avondvierdaagse een uitgesproken en interessante doelgroep vormen. Nadat we met succes het pilot jaar 2016 hebben volbracht zijn we elk jaar op zoek naar serieuze partners voor ons project.

bekijk de website