header img

Zaalverhuur

Er zijn bij De Gibraltar verschillende mogelijkheden om ruimte te huren. Je kan bij ons een familiefeestje vieren, kinderfeestje vieren, vergadering organiseren, coachingsgesprek, zelf georganiseerde workshops geven, lezingen houden, huwelijksfeest, herdenkingsdienst etc.

Grote zaal:
De grote zaal van buur-thuis De Gibraltar is beschikbaar voor verhuur. De prijzen zijn wisselend, hieronder vind je een overzicht van de kosten. De grote zaal is circa 65 m2, de zaal kan leeg of met tafels en stoelen opgeleverd worden.

Kosten huur grote zaal maandag t/m vrijdag
tussen 09:00 en 17:00€ 30 per uur
na 17:00 en tot 22:00€ 50 per uur
Kosten huur grote zaal op zaterdag
dagdeel ochtend, 10:00 – 13:00€ 150
dagdeel middag, 13:30 – 16:30€ 150
vrijdag en zaterdag avondverhuur 17:00 – 24:00€ 65 per uur

Het is toegestaan om uw eigen taart mee te nemen.
Drankjes en aanvullende versnaperingen kunnen besteld worden aan de bar.

Bekijk ons hier ons catering menu. 

Reserveringen kunnen alleen via onderstaande formulier aangevraagd worden en zijn pas geldig als er per e-mail een toezegging is gedaan.

Extra’s die je kan huren bij een kinderfeestje:

VOORWAARDEN:
Drankjes en aanvullende versnaperingen kunnen besteld worden aan de bar. Het is toegestaan om uw eigen taart mee te nemen. Het gebruik van wegwerpplastic of ballonnen is niet toegestaan. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden in onze verhuurvoorwaarden.

Biertafels:
Er zijn ook biertafels te huur. Een biertafel kan onder de overkapping staan wanneer de consumpties afgenomen worden aan de bar bij De Gibraltar. Wil je zelf catering verzorgen? Dat kan ook. De biertafel staat dan onder de bomen in de speeltuin.
1 biertafel is geschikt voor 8 a 10 volwassen. Wil je meer als als 1 biertafel huren omdat je gezelschap groter is neem dan contact met ons op.

Kosten Biertafel per dagdeel
tussen 10 en 13:00 of 13:30 en 16:30€ 25

Op zaterdag is het niet mogelijk om een kinderfeestjes workshop te reserveren. We hebben op die dag niet genoeg personeel.

    Wat wil je huren?
    De grote zaal van +/- 8 x 8 meter (tot 40 gasten)Een biertafel onder de bomen* (tot 10 gasten)een biertafel op ons terras (tot 10 gasten)