[:nl]Tai Chi Chuan[:]

[:nl]

Tai Chi Chuan is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die beoefend kan worden als meditatie in beweging, als gezondheidsoefening en als gevechtskunst.
Met langzame gelijkmatige bewegingen die aan elkaar geplakt ‘de vorm’ wordt genoemd, breng je rust en evenwicht in lichaam en geest.
De bewegingen worden stapsgewijs aangeleerd en steeds herhaald waardoor deze meer en meer vloeiend worden en als het ware vanzelf ontstaan. Tijdens de lessen worden ook coördinatie, evenwicht en ademoefeningen gedaan.
Tai Chi Chuan bevordert de fysieke gezondheid, je concentratie en flexibiliteit. Maar het is vooral ook erg leuk om te doen!

Draag gemakkelijk zittende kleding en dikke sokken of sloffen met een katoenen zool.

De lessen worden gegeven door Ceciel.
Ceciel begon in 1993 met tai chi chuan bij Maartje van Staalduijnen en werd zo tevens leerling van Grootmeester William C.C.Chen, van wie zij in 2002 het leraren-certificaat -en in 2013 het master diploma ontving.

Sinds 2000 geeft ze wekelijks les aan groepen, jeugd en volwassenen, privé en regelmatig workshops in binnen en buitenland en is actief als internationaal jury in vorm-competities.
Ze is verbonden aan de stichting ‘Vijf Chinese Kunsten’.

DONDERDAGMIDDAG VAN 13.00 TOT 14.00
8 maart tot en met 26 april.

Lesgeld per keer € 8
Lesgeld met stadspas € 6

Aanmelding is voor deze introductie cursus is niet verplicht. Als de cursus eenmaal is gestart en vol is kan er niet meer ingestroomd worden. Daarnaast geldt: wie het eerst komt… Om zeker te zijn van een plek kan je een mail sturen naar info@degibraltar.nl

[:]