Zondag’s klankenspel in de middag

Zondag’s klankenspel in de middag

Datum/Tijd
zondag 8 oktober 2023
14:00 - 16:00 uur


Zondag’s klankenspel is een interactief muziekavontuur voor kinderen vanaf 2 jaar met een verstandelijke of lichamelijke beperking georganiseerd door Stichting De Gibraltar en ontwikkelt door Ingeborg Pop. Aan de hand van wisselende thema’s, bieden wij op een vaste zondag in de maand, voor twee groepen een muzikale belevingsactiviteit aan. Interactieve muziek, spel en knutselen zorgen voor een totaalbeleving waar ouders en kinderen samenkomen en met elkaar in contact raken.

Bij binnenkomst wordt iedereen op muzikale persoonlijke wijze begroet en naar een plekje begeleid. Een rustige sfeer wordt gecreëerd door een achtergrondmuziekje. Het melodietje wordt vervolgd wanneer we, als iedereen er is, elkaar op een muzikale wijze nog een keer begroeten en het officiële programma start.

Van 14:00 tot 16:00

meer info: https://www.degibraltar.nl/klankenspel/

 

Reserveringen

Tickets

Dit kaartje is speciaal voor kinderen met een beperking en hun familie. per familie heb je dus maar een kaartje nodig. In de opmerking moet je aangeven met hoeveel volwassenen en kinderen jullie komen. Zolang je dat niet hebt gedaan is je reservering niet bevestigd.

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00