header img

Buur-thuis

Stichting De Gibraltar runt een laagdrempelig buurthuis in de Bos en Lommer in Amsterdam. Een plek waar veel buurtbewoners zich welkom voelen, dus met recht kan het een buur-thuis genoemd worden. Het ontmoetingscentrum is gelegen in een rolstoelvriendelijke speeltuin. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen meedoen aan een verscheidenheid van activiteiten, zoals sport en spel, creativiteit, samen (gezond) koken en eten. Het hart van het gebouw is de koffiesalon met uitzicht op de rolstoelvriendelijke speeltuin. Er zijn activiteiten in de naastgelegen zaal of er kunnen ruimtes worden gehuurd voor eigen initiatieven.

Koffie, thee, limonade:
De salon biedt zitruimte aan bezoekers van de speeltuin en aan deelnemers van de activiteiten binnen De Gibraltar. Biologische koffie/thee, verse sapjes en kleine gerechten vind je hier op de kaart.
Er is een wisselend aanbod van lunchgerechten en gezonde tussendoortjes. De Gibraltar serveert geen vlees of vis.

Openingstijden de Salon:
Maandag tot en met Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00

Actuele richtlijnen
We zijn open! en dat is natuurlijk heel fijn. Van maandag tot en met zaterdag is het hek van de speeltuin van 10:00 tot 17:00 open. Op sommige dagen kun je aan het raam een warm koffie, tosti of een limonade bestellen.

Wij hanteren de actuele richtlijnen van het RIVM omtrent het Covid19 virus. Mocht je ons rechtstreeks willen spreken met vragen of wil je een bijeenkomst of feestje geven in De Gibraltar? Neem contact op via verhuur@degibraltar.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Ook buiten dienen onze gasten zich aan de 1,5 meter afstand regel te houden. Om onze bezoekers daarbij te helpen is er een grote luifel voor de regenachtige dagen. Mocht het afstand houden alsnog niet lukken, mogen onze medewerkers u de toegang tot speeltuin weigeren.