Prikbord

Prikbord

Lucy

VERZORGER GEZOCHT VOOR LUCY IN AMSTERDAM

Verzorger gezocht voor de gezellige, ondernemende dondersteen Lucy, net 7jr.

Ik zoek iemand die haar thuis kan opvangen op de maandagmiddag tussen 15:00 en 18:30 en om de week op de woensdagmiddag zelfde tijden.

Lucy heeft een stofwisselingsziekte en een ontwikkelachterstand.
Mentaal nu tussen de 2/3. Ze krijgt medicatie en sondevoeding.
Dit hoef je nog niet te kunnen, maar het is belangrijk dat je zorgvuldig met deze taken om kan gaan.
Lucy komt dan uit school, wordt met de bus thuisgebracht.
Meestal bestaat de middag uit iets eten/drinken, en gebaseerd op het energie level van Lucy of naar buiten of lekker binnen boekjes lezen en spelen. Soms nog even in bad.
We vinden het fijn als iemand ook af en toe in de avond kan komen of op een weekenddag, maar het hoeft niet.
In de toekomst denk ik dat de diensten uitgebreid worden.
PBG wordt betaald vanuit de Jeugdwet en voorlopig hebben we het informele tarief. We hebben nu twee vaste vrouwelijk verzorgers van in de twintig, dat lijkt het beste te passen, maar we staan natuurlijk voor iedereen open!

Neem graag contact op – sebeekman@hotmail.com / 0613135582

Verzorger gezocht voor Rogier in Amsterdam Nieuw West

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rogier en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik ben 46 jaar en ik zit in een rolstoel met 24-uursbeademing. Desondanks ben ik een avonturier en ga uitdagingen niet uit de weg. Dat doe ik samen met mijn zorgverleners waarvan er altijd eentje overdag en eentje ’s nachts bij me is. Een pro actieve houding is een pré. Autonomie is voor iedereen belangrijk, ook voor mij. Eigen regie heb ik in mijn zorg.

Ik zoek nog nieuwe zorgverleners. Ervaring is niet noodzakelijk, dat komt vanzelf. Het werk bestaat o.a. uit zorg, begeleiding, huishoudelijke taken en ondersteuning bijvoorbeeld bij op pad gaan. Medio december/januari zoek ik voor de zaterdag overdag en/of nacht en zondagnacht nieuwe medewerkers. Tijdens de schoolvakanties kan ik ook wat extra hulp gebruiken. Voorts is het team niet heel groot en vangt het team elkaar op bij afwezigheid en ziekte, om deze reden wordt flexibiliteit gevraagd.

Het tarief is €21,68 per uur loondienst.
Het zzp’er tarief is €25,-

Wat wel belangrijk is, is oprechte interesse en een rijbewijs, want ik ga er graag op uit met mijn bus en met de rolstoelfiets.

Heb je interesse? Stuur me een mail. Dat zou ik hartstikke leuk vinden.

Hopelijk tot ziens,
rsborst@hotmail.com

Extra belangrijke informatie:
Door beperkt budget zijn een aantal kosten voor eigen rekening.

Voor eigen rekening zijn:

  • je inwerkuren,
  • je reiskosten en
  • Beademingscursus bij het Centrum voor Thuisbeademing. (actuele prijzen staan op www.ctbscholing.nl. bij Leerhuis Volwassenen, daarna kiezen voor: Tracheostomale beademing (TPPV) bij volwassenen voor mantelzorgers en zorgvragers) Het secretariaat van het CTB is bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur: 088-755 88 65.

Vrijwilligers zijn ook welkom:
bus rijden, klussen, gezellig een wandeling maken enzovoorts.