header img

Onze Missie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze missie.

Onze missie geeft ons richting en houvast. We zijn dagelijks druk met alle faciliteiten en leuke activiteiten organiseren rondom De Gibraltar. De missie zorgt dat we focus houden op de lange termijn.

Wat onze missie precies is? De Gibraltar, waar élk kind kan samenspelen.
Hier kan echt elk kind samenspelen. Ook kinderen met een beperking. We hebben namelijk de eerste rolstoelschommel van Amsterdam.
Dankzij de missie en onze focus voor wat belangrijk is, hebben we dit weten te bewerkstelligen.

Wij zijn Rhea en Jolanda en wij streven ernaar om een plek te creëren waar élk kind zich vrij, veilig en thuis voelt. Maar ook de ouders. Met recht kunnen we ons een echt buur-thuis noemen, van en voor de buurt!
We blinken uit in verbinding maken tussen buurtgenoten, door wekelijkse activiteiten, bijzondere evenementen en een gezellige plek om samen te komen. Met onze koffie, koekjes en andere lekkere drankjes maken het maximaal fijn toeven.
Hoe we het allemaal voor elkaar krijgen? Met veel hulp van vrijwilligers, buren en buurtbewoners. We kunnen niet zonder die hulp. Wil jij ook helpen? We zoeken altijd extra handen om mee te helpen achter de bar, met het klaarzetten van workshops, kinderfeestjes of gewoon even het speelgoed buiten opruimen. Je kunt ons ook financieel steunen: Bekijk hier de opties.

We zijn supertrots en dankbaar dat er altijd mensen zijn die ons willen helpen en steunen. De Gibraltar is echt een plek van de buurt, voor de buurt.

Dus ook voor jou.

Liefs Rhea & Jolanda