header img

Buur-thuis De Gibraltar

Stichting De Gibraltar runt een laagdrempelig buur-thuis in de Bos en Lommer in Amsterdam. Een plek waar veel buurtbewoners zich welkom voelen, dus met recht kan het een buur-thuis genoemd worden. Het ontmoetingscentrum is gelegen in een rolstoelvriendelijke speeltuin. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen meedoen aan een verscheidenheid van activiteiten, zoals sport en spel, creativiteit, samen (gezond) koken en eten. Het hart van het gebouw is de koffiesalon met uitzicht op de rolstoelvriendelijke inclusieve speeltuin. Er zijn activiteiten in de naastgelegen zaal of er kunnen ruimtes worden gehuurd voor eigen initiatieven. Wees welkom bij Buur-thuis De Gibraltar!

Koffie, thee, limonade:
De koffiesalon biedt zitruimte aan bezoekers van de speeltuin en aan deelnemers van de activiteiten binnen De Gibraltar. Biologische koffie/thee, verse sapjes en kleine gerechten vind je hier op de kaart.
Er is een wisselend aanbod van lunchgerechten en gezonde tussendoortjes. De Gibraltar serveert geen vlees of vis.

OPENINGSTIJDEN:

Openingstijden speeltuin
maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Openingstijden koffiesalon
woensdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00
In de kerstvakantie is De Gibraltar gesloten van 22 december tot en met 9 januari. In deze periode wordt onze vloer vervangen. We hopen op woensdag 10 januari helemaal fris en met een prachtige vloer weer open te gaan!

Alle activiteiten in De Gibraltar zijn toegankelijk voor álle kinderen van alle leeftijden, met of zonder een beperking. Het gebouw en de speeltuin zijn toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Er is een hoog laag aankleedtafel aanwezig.